13 prill 2011

Lajme nga Vinovo


Kanë filluar përgaditjet për ndeshjen kundër Fiorentines. Pasi që dje kishin stërvitur duke vrapuar për të fituar konducion, ato kanë filluar edhe sot mirpo jo me vrapime por kan lozur me top.

Del Neri sot ka punuar me mbajtjen e topit dhe me lëvizje të shpejta, ku më vonë futbollistët kan luajtur një ndeshje në fushat e vogla.

Sa i përkt futbollistëve të lënduar kemi lajme të mira:

Alessandro Del Piero është bashkuar skuadres, ai tashmë po stërvitet normalisht dhe pritet të jetë i gatshëp për ndeshjen me Fiorentinen.

Po ashtu edhe De Ceglie ka zhvilluar një pjesë të madhe të stërvitjes me bashklojtarët tjer, dhe rikthimi i ti pritet para përfundimit të kampionatit.

Giorgio Chielini ka punuar me program të veçant, një pjesë ka stërvitur në palestër, një pjesë në fushat e gjelbërta por në mënyr individuale.

Të shtunen pritet që të zhvillohet një stërvitje e letë, ku edhe trejneri Del Neri do të bëjë me dije listën përfundimtare që do të udhëtojn drejt Firences.
/JUVENEWS.TK/