13 prill 2011

De Ceglie: jam pran rikthimit


Paolo De Ceglie ka deklaruar se është shumë pran rikthimit nga lëndimi i cili e largoj për disa muaj nga fusha e gjelbërt.

De Ceglie ishte lënduar në Derbin Milan - Juventus, dhe që nga ajo ndeshje ai i ka munguar Juventusit.

Dje ishte i pranishëm në Turneun internacional "Maggioni-Rigi", Turne për grupmoshat e reja ku ka deklaruar se shumë shpejt do të rikthehet.

Jamë shumë afër rikthimit, do të rikthehem para përfundimit të kampionatit dhe jamë i bindur që do të hyjë në një formë më të mirë për stinorin e ardhshëm.

Champions League?

Duhet të luftojm deri në fund, ende nuk është asgjë e kryme, ka shumë skuadra që luftojn për vendin e katërt ka deklaruar De Ceglie.
/JUVENEWS.TK/