13 prill 2011

Chillini - ndihem mirë, së shpejti do të rikthehem


Giorgio Chiellini, i cili po rikuperohet nga lëndimi ju ka adresuar tifozëve përmes Facebook-ut si dhe në faqen Twitter.

"Mirë dita, që nga dje kamë filluar të vrapoj, shërimi po kalon shumë mirë, dhe shpresoj që shumë shpejtë do të rikthehem në fushat e gjelbërta - deklaroj Chiellini"

Juventus që po lufto për zonen e Championsit shumë shpejtë mund të llogarit në Chillinin, i cili po rikuperohet shumë mirë, dhe me rikthimin e Chillinit skuadra do të jetë edhe më e fortë në luften për një vend që të dërgon në Champions League.
/JUVENEWS.TK/