05 mars 2011

Zapelloni: “Juventus-Milan, fitorja do të jetë shumë e vështir

Umberto Zapelloni, gazetar, analizon ndeshjen e madhe që do të luhet sonte ndermjet Juventusi dhe AC Milan: “.

Të dy kanë pothuajse detyrimin e fitores”

Juventus për të shpëtuar fytyrën, dhe sidomos për të rifilluar marshimin për qasjen në vendin e katërt.

“Edhe Milan do të jetë një ndeshje shum e vështir , nëse ata fitojn këtë ndeshje mund edhe të sigurojn titullin.
/JUVENEWS.TK/