05 mars 2011

Viti Kalendarik


- Të nderuar vizitor. Vetëm JuveNews do të t`ju informoj mbi "Vitin Kalendarik të Juventusit", që ka të bëjë me rezultatet e shenuar pikrisht në daten e sotme, më 05.03.2011.

I përkujtojm këto rezultate që kanë të bëjnë më 5 mars të viteve të ndryshme.

Pikërisht sot më 5 mars do të na shtohet edhe një ndeshje për ne. 5 marsi nuk është një datë e keqe, pasi që në kuader të 5 marsit të viteve të ndryshme nga 16 ndeshjet e zhvilluara kemi shenuar 9 fitore, 4 barazime, 3 humbje gol dallimi 28:14. Vlen të përmendet se më 5 mars as një herë nuk jemi takuar me skuadren e Milanos, është ndeshja e parë dhe shpresojm që të arrijmë fitore.

Në vazhdim rezultatet.

05.03.1905 SERIE A Juventus-U.S. Milanese 3-0
05.03.1922 SERIE A Juventus-Pro Vercelli 1-7
05.03.1933 SERIE A Juventus-Napoli 3-0
05.03.1939 SERIE A Genoa-Juventus 3-2
05.03.1944 SERIE A Juventus-Casale 5-1
05.03.1961 SERIE A Juventus-Fiorentina 3-0
05.03.1967 SERIE A Foggia-Juventus 0-0
05.03.1975 Coppa UEFA Juventus-Amburgo 2-0
05.03.1978 SERIE A Juventus-Perugia 2-0
05.03.1980 Coppa delle Coppe Rijeka-Juventus 0-0
05.03.1986 Coppa dei Campioni Barcellona-Juventus 1-0
05.03.1989 SERIE A Juventus-Ascoli 2-0
05.03.1995 SERIE A Inter-Juventus 0-0
05.03.1997 Champions League Rosenborg-Juventus 1-1
05.03.2000 SERIE A Juventus-Bari 2-0
05.03.2005 SERIE A Roma-Juventus 1-2