17 mars 2011

Vialli refuzon Juventusin

Gianluca Vialli ka refuzuar kërkesen e Juventusit për ta zavendësuar Luigi Del Nerin.

Askush nuk më ka kontaktuar dhe shpresoj që të mos më kontaktojn.

Ish sulmuesi Biankoner, është përmendur si një zavendësues potencial i Del Nerit nëse ai largohet nga Juventusi.

E përsërës, askush nuk më ka kontaktuar, dhe shpresoj qe mos të kemë kontakte, sepse mendoj se Del Neri duhet të vazhdoj me punën e tij ka deklaruar Vialli për Radio Montecarlo.

Mendoj se nuk është e natyres të zavendësohet trejneri, sepse nuk do të kishim ndrëshuar asgjë në këtë moment.

Më së mirti është të shikohet në fund të stinorit dhe atëher të vendoset për një të ardhme me një projekt që ka të bëjë që të gjithë t`ja kanë zili Juves.

Shansat për ne Champions League të Juves janë minimale sepse është 11 pikë larg vendit të 4, kurse deri në fund janë edhe 9 ndeshje që do të thotë edhe 27 pikë.
/JUVENEWS.TK/