09 mars 2011

Vialli nuk përjashton rikthimin te Juve

Gianluca Vialli thotë se ai do të mendojë të rikthehet në stolin menaxhues të Juventusit nëse gjiganti italian i bën ftesë.

Fansat Biankonerë dëshirojnë që ish-menaxheri i Chelseat ta zëvendësojë trajnerin aktual Luigi del Neri.

“Pse nuk jam në drejtim të Juve? Nuk e bëj këtë pasi punoj si ekspert për Sky Italia, diçka të cilën e bëj me shumë krenari dhe kënaqësi. Po ashtu për shkak se Biankonerët kurrë nuk kanë kërkuar nga unë ta marr atë rol. Nëse ata më ftojnë, atëherë sigurisht se do të mendoj për këtë”.

“Megjithatë, shpresoj Juve të mos ndryshojë, pasi në momente të vështira është më mirë të shkosh me të njëjtin grup, pastaj në fund të sezonit është koha ta vlerësosh situatën. Ndryshimet në mes të sezonit nuk janë gjithmonë një përparim”, ka thënë Vialli.
/JUVENEWS.TK/