04 mars 2011

Van Gaal në Juventus?

– Rezultatet e dobëta dhe mundësia për të mos fituar asnjë trofe në ketë edicion nga skuadra e Bayern Munchen mund t’i kushtojnë shtrenjte trajnerit Luis Van Gaal.

Gjasat për shkarkimin e tij janë të mëdha, dhe mediet në Itali kanë raportuar së holandezi mund të marrë drejtimin e Juventuisit, pasi trajneri aktual Gigi Del Neri më gjasë do të largohet gjatë verës.
/JUVENEWS.TK/