09 mars 2011

Trezeguet në Torino

Sot David Trezeguet do të qëndroj në qytetin ku kaloj 10 vite në karieren e tijë, ai do ta vizitoj Torinon për një kontrollim mjekësor.

Trezeguet ka dhimbje në gjurin që po i përsëritet gati për çdo vjetë dhe ka takuar stafin mjekësor që e kanë shëruar gjatë karierës sa ishte në Juventus.

Trezeguet ishte nën përcjelljen e disa njerzve nga skuadra Hercules, si dhe një staf mjeksor nga skuadra e Spanjolle të cilët do të konsulltohen me mjekët Italian.
/JUVENEWS.TK/