11 mars 2011

Tifozët e duan Viallin në stol

Tifozët Biankoner në pankinen e skuadrës së tyre po e dëshirojn ish trejnerin e Chelseas Gianluca Vialli.

Trejneri mometal Luigi Del Neri gjindet në një presion të madhë nga drejtuesit e Juventusit, dhe nuk po arrinë ta këndell skuadren e cila ka pësuar tri disfata rradhaz.

TuttoSport bënë të ditur se në mesin e mira tifozëve Biankoner egziston dëshira që në pankinen e Juventusit të rikthehet ish futbollisti i Gianluca Vialli, pa mar parasysh që nuk ka stërvitur as një skuadër prej kohesh por kjo nuk është e rëndësishme për tifozet.
/JUVENEWS.TK/