17 mars 2011

Tardelli: shitja e lojtarëve dhe të punojnë me të rinjtë

Marco Tardelli, legjenda e Juventus (1975-1985), ishte duke folur për "La Gazzetta dello Sport", dhe përmes saj e këshillon Beppe Marotten.

E thjeshta do të ishte për të, për të marrë paratë për të blerë 4 lojtarë të klasit të lartë, por duket se Juventus nuk është duke notuar në ari.

Marotta duhet të shes futbollist, dhe të bazohet te futbollistet e rinjë, megjithatë edhe ajo është rrezik, pasi që tifozët janë të zhgënjyer dhe kërkojn trofe menjëher.

Andrea Agnelli është edhe tifoz i Juventusit, ai do të punonte për një Juventus të mirë me gjdo kushtë.

Para së gjithash, duhet të kuptojnë se a është i rrethuar nga njerëzit e duhur. Tifozët janë të lumtur se Agnielli është në krye të skuadrës, por nuk ka shumë kohë, stinori i ardhshëm është vendimtar për kuptuar se a mund Juventus të rikthehet në binarët e vjetët.
/JUVENEWS.TK/