08 mars 2011

Raporti nga Vinovo

Skuadra sot ka zhvilluar një seanc stërvitore për tu pregaditur për ndeshjen kundër Cesenës e cila zhvillohet të shtunen me fillim nga ora 20:45.

Fokusi ishte në teknikë. Felipe Melo dhe Luca Toni sot ishin në palestër, kurse Alberto Aquilani ka stërvitur vetë. Aktivizimi i Aquilanit kundër Cesenes ende është në pik pyetje, por ka shpresa të mëdha që ai të rikuperohet deri të shtunen.

Pas një pune me topa dhe një stërvitje në vrapim ata kanë zhvilluar disa ndeshje. Skuadra është ndarë në katër ekipe me nga katër futbollist, më vonë ishte zhvilluar nje ndeshje 9 me 9 lejtarë.

Të ndarë nga të tjerët kanë stërvitur edhe: De Ceglie, Giannetti, Salihamidzic dhe Sorensen.
/JUVENEWS.TK/