03 mars 2011

Provera: Inter do ta shikoj me kujdes, Juventus-Milan

Marco Tronchetti Provera ka deklaruar se Interi do ta shikojë me kujdes të madh ndeshjen ndërmjet Juventusit dhe Milanit.

Interi sigurisht që i konvenon humbja e Milanit në këtë ndeshje pasi ata do të kishin mundësi të ngushtonin diferencën e pikëve.

“Interi do ta shikojë ndeshjen me kujdes të madh, dhe unë shpresoj se dy klube do të japin gjithqka që kanë”, tha Provera për La Repubblica.
/JUVENEWS.TK/