16 mars 2011

Piazon në Chelsea, refuzon Juventusin

Chelsea është pran tranferimit të një talentit të madhë.

Bëhet fjalë për një talent të përfaqsueses së Brazilit, Lukas Piazon, i cili luan për Sao Paolon dhe ne kohën e fundit është nën vëzhgimin e shumë skuadrave të mëdha Europiane.

Piazon aktualisht gjindet të Afriken e Jugut, në kampionatin Botrërë për grupmoshat deri në 17 vjeç, kurse Chelsea po mundohet të nënshkruaj një parakontrat për të përfunduar ai në Londer si ti mbush 18 vjet.

Piazon ishtë në prova në Juventus, ku para disa muajve ka stërvitur me skuadren nga Torino, dhe është bisetuar se ai mund të përfundojë në Juventus, por sa po duket Roman Abramovic është më i shkaftë dhe po mundohet ta transferoj në Londër.

Qmimi i të riut është 7.5 milion, një kosisht është zgjedhur edhe futbollisti më i mirë për të rinjët në Brazil.
/JUVENEWS.TK/