16 mars 2011

“Për Iaquinta mbetet e hapur pista Roma”

Puna e pastrimit tek Juventus ka nisur tashmë.

Shumë emra në listën e të padëshiruarve dhe mes tyre spikat Vincenzo Iaquinta, 32 vjecar sulmues kalabrez qe bardhezinjtë mendojnë ta shesin sezonin e ardhshëm.

Lëvizje e cuditshme kjo duke patur parasysh skadencën e kontratës në 2013.

Sipas Calciomercato.com, Roma është në gjurmët e tij. Një hipotezë e vështirë kjo, por konkrete.

Juvnetus kërkon të monetizojë nga shitja e tij duke qenë se mosha dhe forma fizike e tij nuk premtojnë. /fcjuventus-news/