05 mars 2011

Pato ka temperatur!!!

Alexandre Pato ka temperatur njofton Sky dhe stafi mjekesor i Milanit po ben te pamunderen qe ai te jete ne gjendje te luaj sonte.

Siq duket Allegri gjithsesi do ta fuse ate nga minuta e pare, por nese do kete diqka ne rrezik,d o ta ruaj ate per sfiden ndaj Tottenham.
/JUVENEWS.TK/