13 mars 2011

Matri jam i lumtur për golat po jo me rezultatin

Edhe pse shenoj dy gola, Alessandro Matri nuk ishte i lumtur pas një barazimi 2-2 me Cesenen.

Rezultati i skuadrës është më i rëndësishëm për mua, është një knaqësi për mua kur po shenoj, megjithatë më shumë jamë i interesuar për rezultatet e Juventusit.

Deri në fund kemi edhe 9 ndeshje dhe do të mundohemi që të luajm sa më mirë dhe me një agresivitet më të lartë.
/JUVENEWS.TK/