18 mars 2011

Matri flet për Del Pieron dhe Juventusin

Sulmuesi i Juventusit, Alessandro Matri ka gjetur koh për ta falenderu ikonen e skuadrës, Alessandro Del Pieron.

Matri për calciomercato.it ka deklaruar:

Del Piero është shembull si në fushë ashtu edhe jashtë saj. Ai gjithnjë mbetet i qet, nuk din ta lëndoj askënd, edhe në këtë gjendje që jemi aktualisht. Ai është i shkëlqyeshëm në fushë dhe gjithnjë dëshiron të luaj.

Matri ka folur edhe për mos suksesin e Juventusit këtë stinor duke thënë se Juventus ka përjetuar ndryshime të mëdha këtë stinor.

Ky ka qenë një vitë i vështirë për skuadren. Kryesia e Juves duhet të jetë në dieni se çfar vështërsie do të në pret, mirpo projekti egziston, por unë shpresoj që ta mbështes këtë pjesë të këti projekti.

Alessandro Matri në Juventus ka kaluar nga Cagliari në Janar dhe ka arritur shumë shpejt të ambjentohet në skuadër dhe deri me tani ka shenuar 5 gola.
/JUVENEWS.TK/