11 mars 2011

Martinez ftohet në përfaqësuese

Mesfushori i Juventusit, Martinez është ftuar nga përfaqsuesja e Urugait për dy ndeshje miqësore.

Urugai me 25 mars takohet me Esonin kurse më 29 mars me Irlandën, Martinez do të jetë në përfaqësuese.

Kjo thirrje është e quditshme duke parë formen momentale të Martinezit, ndërsa më heret gjithnjë ka qenë i ftuar mirpo ka luajtur më mirë se sa në Juventus.

Ndodhë që këto dy ndeshje do të jenë të mira që të përmirsohet dhe ti bindë udhëheqsin e cila e solli në Juventus për 12 milion.
/JUVENEWS.TK/