16 mars 2011

Lyon bënë të ditur çmimin e Cissokhos

20 milion euro është vlerësimi i bërë nga presidenti i Lyon, Jean-Michel Aulas, per kartonin e Aly Cissokho.

Sipas portalit 4-4-2.com , Milan, Juventus, Bayern dhe Blackburn kanë kërkuar informacion dhe janë të gatshëm për të bërë ofertë në verë.

Juventusi është duke kërkuar për të transferuar në Torino dyshen Cissokho - Bastos, por duket se nuk do ta ketë të lehtë. /Juventus-Fans/