05 mars 2011

Leonardo: “Rezultati i Juve - Milan nuk do ndryshoj asgjë

Por ne jemi të interesuar për të pasur situatën nën kontroll.

Ne do të luftojm deri në fund.

Ka ende shumë ndeshje të mëdha, ne jemi ende në zhvillim e sipër në tre fronte, ato do të jen kyçe në përqendrimin e ekipit dhe kanë vazhdimësi.

Loja e Milanos sonte nuk do të jet vendimtare për titull, ka ende shumë ndeshje të rëndësishme Nuk janë hapat për të përcaktuar pikën tonë të mbërritjes Ne nesër vetëm duhet të mendoj për fitore.
/JUVENEWS.TK/