11 mars 2011

Kryebashkiaku i Torinos:” Kënaqem kur shikoj Juven se si humbet”

Kryebashkiaku i Torinos Sergio Chaimparino, gjatë një interviste në programin Radio 2, ka lënë pas krahëve rolin e tij istitucional për të veshur rrobat e tifozit “granata” dhe sulmuar ekipin bardhezi.

“Si tifoz torinez, më pëlqen të shikoj Juventusit teksa humbet edhe pse si kryebashkiak i qytetit dua që ajo të fitojë. Pse ecin kaq keq?

Faji 90% është i atyrë që zbresin në fushë”.

Së fundmi një shaka rreth Torinos së tij:” Është më keq se PD. Papadopulo-n e njoh pak por ka eksperiencë dhe mendoj se mund të jetë njeriu i duhur. /fcjuventus-news/