18 mars 2011

Kontratat e reja për Del Piero-n dhe Buffon-in

La Gazzetta dello Sport bënë të ditur se Juventus po insiston në vazhdimin e bashkpunimit me dy veteranët Alex Del Piero dhe Gigi Buffon.

Deri sa flasim për Del Pieron, të cilit kontrata i skadon në fund të këti stinori, shumë media Italiane spekulojn për një largim të Buffonit të cilit kontrata i skadon në 2013-tën.

Sa i përket Del Pieros, ati do ti vazhdohet kontrata edhe për një vit, kurse Buffonit edhe për 3 vite tjera. Del Piero në Juventus ka kaluar në vitin 1993, kurse Buffoni në 2001.
/JUVENEWS.TK/