08 mars 2011

Juventus:”Ardhja e Clichy është e mundshme”

Juventus shikon t’i rriten mundësitë e një afrimi të mundshëm të Gael Clichy (25) këtë verë. Clichy, i cili është në skandencë kontrate në 2012 dhe deri tani nuk ka rinovuar,ka lënë disa deklarata për L’Equipe.

“Nëse do të rinovoj? Nuk e di dhe nuk dua të mendoj për këtë. Sezoni është akoma i gjatë. Do ta mendoj në verë”.

Fjalë këto që të bëjnë të kuptosh se Clichy ka lënë hapur mundësinë e një trasferimi të tijin në Qershor. /fcjuventus-news.tk/