09 mars 2011

Juventus kërkon Eljero Elia‏

Sipas raporteve të Corriere dello Sport, skuadra e Juventusit është duke e konsideruar mundësin e transferimit të Holandezet Eljero Elia nga skuadra Gjermane Hamburg.

Zonja e vjetër ka qenë në kërkim të një mesfushori të krahut që një kohë të gjatë dhe sytë i kishte drejtuar nga Michel Bastos.

Sidoqoftë, Braziliani duket të jetë shumë i shtrenjtë për Juventus dhe vëmendjen e ka përqendruar diku tjetër.

Holandezi, 28 vjeçar nuk është më formacionin bazë të Hamburg dhe mund të jetë drejtë largimit. Vlera e tij mendohet të jetë rreth 8 milion euro.

Pos Juventus, interesim për Elia kanë shprehur edhe Wolfsburg, Liverpool dhe Chelsea.
/JUVENEWS.TK/