12 mars 2011

JuveNews përkujton Gianni Agnelli

Po të ishte gjall Gianni Agnelli, ai sot do të festonte 90 vjetorin, i lindur më 12 mars 1921. Megjithatë ne do ta kujtojm atë, nëse nuk e festojnë ditlindjen, atëherë vetëm mos ta harrojm ditëlindjen e tij.

Veprat e këtij njeriu të madh nuk kanë nevojë për të folur. Çdo tifoz duhet të dinë se Gianni Agnelli është figura më e rëndësishme në historinë e Juventus. Puna e tij është e vështirë të numërohet.

Se sa i rëndësishme ishte për Juventus, tregojn faktet se ku ishte Juventus në drejtimin e tij dhe ku është Juventusi pa atë.

Sigurisht, ai e meritonte që të përmenden të gjitha veprat e tij, dhe shpresoj që në të ardhmen e afërt JuveNews.TK t`ju informon për Historin dhe veprat e tij, kurse sot dëshirojm ti jemi mirnjohës për punen e ti në suksesin e Juventusit.
/JUVENEWS.TK/

(
Shpresojm që në përvjetorin e lindjes së Gianni Agnelli-t, Juventus të rikthehet nga Cesena me 3 pikët e plota).