15 mars 2011

Giovinco nuk do të shkoj tek Napoli

Agjenti i mesfushorit të Sebastian Giovinkos, aktualisht i huazuar te Parma, beson se nuk ka bazë për thashethënje që u shfaqen në mediat, se klienti i tij do të shkoj drejt Napolit në fund të sezonit.

Andrea D'Amico ka thënë se thashethënjet janë një trillim gazetarik.

Giovinco është i lidhur me Napoli si pjesë e transferimit që do të lejonte Fabio Quagliarella të vazhdoj me Juventusin të cilit i skadon huazimi në fund të stinorit.

Juve besoni se në qoftë se 24-vjeçari përfshihet në këtë çështje, sulmuesi Fabio Quagliarella mund të mbetet në Juventus me një çmim të reduktuar.

Sebastian do të kishte qenë i dobishëm në Napoli, por aktualisht nuk ka indikacione se ai mund të ndryshojë mjedisin deklaroj menagjeri për Radio KDF.

Deri me tani kemi vetëm spekulime të gazetarëve.

Miu Atomik, siç e quajn Giovinkon, u bashkua me Parmen në fillim të këti stinori si form huazimi dhe në 22 ndeshje të zhvilluar ka shenuar 5 gola.
/JUVENEWS.TK/