11 mars 2011

Giovinco në këmbim të Quagliarellas

Pasi që dje janë lajmruar disa spekulime se Napoli është i interesuar për Sebastian Giovincon, sot mediat bëjnë të ditur një detaj tjetër sa i përket kësaj bisede.

Bëhet e ditur se Juventus mund ti ofroj Napolit Giovinkon përta zavendësuar me Quaglierrellan, i cili është i huazuar tek Juventusi pikërisht nga skuadra Napolitane.

Me këtë marveshje Marotta do të kursente para për ta blerë Quagliarekllan në fund të këti stinor, kurse parat do ti shfrytëzonte në blerjen e Matrit, Aquilanit dhe Pepes.
/JUVENEWS.TK/