11 mars 2011

Del Neri: Nuk do të jap dorëheqje


Trajneri i Juventusit, Luigi Del Neri, ka thënë se ai nuk do të japë dorëheqje, pavarësisht nëse skuadra e tij humb apo fiton ndaj Cesenas të shtunën mbrëma.

“Unë nuk e kam ndërmend dorëheqjen”.

“Spekulimet janë pjesë e lojës. Unë kam biseduar me presidentin e klubit dhe jemi pajtuar që të vazhdojmë kështu. Ekziston ende besim në mua”, tha Del Neri.
/JUVENEWS.TK/