17 mars 2011

Del Neri insiston me Del Piero

Do të jenë me shumë mundësi përsëri Del Piero dhe Matri dyshja juventine kundër Brescia-s.

E lë të nënkuptohet stërvitja e bardhezinjëve, në të cilën Toni vazhdoi të stërvitet në mënyrë të diferencuar dhe Iaquinta u duk larg formës së tij më të mirë.

Del Neri, gjithashtu ka folur shumë më dy lojtarët gjatë stërvitjes.
Motta që sidoqoftë nuk do të luante për shkak të dëmtimti, ka dalë para kohe nga fusha për shkak të një dëmtimi. /fcjuventus-news/