11 mars 2011

Cesena - Juventus: Të gjitha Rezultatet

Të nderuar vizitor të JuveNews në brëndësin e web faqes tonë mund të informoheni mbi tëgjitha statistikat që kanë të bëjnë me skuadren ton të zemrës Juventus.

Në vazhdim mund të informoheni mbi të gjitha rezultatet ndërmjet Juves dhe Cesenas.

08.09.1968 Coppa Italia Cesena-Juventus 0-0
16.12.1973 SERIE A Juventus-Cesena 2-2
06.02.1974 Coppa Italia Juventus-Cesena 1-1
07.04.1974 SERIE A Cesena-Juventus 0-2
01.05.1974 Coppa Italia Cesena-Juventus 0-1
10.11.1974 SERIE A Cesena-Juventus 0-1
09.03.1975 SERIE A Juventus-Cesena 1-0
30.11.1975 SERIE A Juventus-Cesena 3-3
21.03.1976 SERIE A Cesena-Juventus 2-1
28.11.1976 SERIE A Cesena-Juventus 0-1
27.03.1977 SERIE A Juventus-Cesena 3-2
28.08.1977 Coppa Italia Juventus-Cesena 0-0
13.09.1981 SERIE A Juventus-Cesena 6-1
24.01.1982 SERIE A Cesena-Juventus 1-1
19.09.1982 SERIE A Juventus-Cesena 2-0
23.01.1983 SERIE A Cesena-Juventus 2-2
22.11.1987 SERIE A Juventus-Cesena 0-2
27.03.1988 SERIE A Cesena-Juventus 0-0
16.10.1988 SERIE A Juventus-Cesena 2-2
26.02.1989 SERIE A Cesena-Juventus 1-2
10.12.1989 SERIE A Juventus-Cesena 1-1
14.04.1990 SERIE A Cesena-Juventus 1-1
23.09.1990 SERIE A Cesena-Juventus 1-1
10.02.1991 SERIE A Juventus-Cesena 3-0
23.08.2006 Coppa Italia Cesena-Juventus 1-2
16.01.2007 SERIE B Juventus-Cesena 2-1
06.05.2007 SERIE B Cesena-Juventus 2-2
07.11.2010 SERIE A Juventus-Cesena 3-1

/JUVENEWS.TK/