08 mars 2011

Buffon:” Për të priten 2 martesa”

Në pritje të celebrimit të martesës më Alenën e tij, Gigi Buffon ka për qëllim që të vazhdojë edhe martesën bardhezi. E deklaron gardiani juventin tek revista Chi:

"Kam ndjekur Juven edhe në Serie B dhe e di që kam fituar shumë nga ana njerëzore. Tifozët kanë një dashuri pa interes për mua. Për të ardhmen po mendoj të qëndroj. Shpresoj që të qëndrojë edhe Del Piero. Është një lojtar që vjen para të gjithëve në Historinë Bardhezi!"

Keshtu mbyll intervistën portieri kampion bote. /fcjuventus-news/