09 mars 2011

Buffon nuk largohet nga Juve

Interesimi nga Manchester United dhe Manchester City aspak nuk e kanë tërhequr vëmendjen e portierit italian të Juventusit, Gianluigi Buffon, i cili ka deklaruar së dëshira e tij është të mbetet në Juve. Buffon ka rikujtuar së ka dashuri për ketë klub, pasi vite më parë kur bënte gara në Serie B nuk e braktisi.

“Unë do të largohem nga Juventus, pasi synimi im është të qëndroj këtu. Nuk jam larguar edhe kur ekipi ishte në Seria B. Tifozët gjithmonë më kanë motivuar që të jam i përkushtuar për klubin vazhdimisht”, tha Buffon. Kontrata e Buffonit më Juven është deri në qershor të vitit 2013, kurse mendohet së vlera e tij është mbi 20 milionë euro.
/JUVENEWS.TK/