08 mars 2011

Buffon dhe Del piero po e paguajn fakturen

Po flitet se Juventus, në rast të mos suksesit këtë vitë icili është edhe evident mund të largoj dyshen e famshme Buffon - Del piero

Juventus ka planifikuar të shesë disa lojtarë kyç, nëse nuk arritë në njërin nga 4 vendet që dërgon në Champions League.

Buffon mund të shitet, me qëllim përmirësimin e bilancit financiar, por edhe për të ruajtur kontaten që i lidhë Buffonin me Juven.

Sa i përket Del Pieros, ai ka deklaruar se nuk është më e rëndësishme kontrata të cilen ende nuk e ka vazhduar.

Pavarësisht nga luhatjet e madhe në lojë Juventus, kryesia e Juves kanë vendosur të mbajnë serisht Del Nerin deri në fund të sezonit.

Në ndërkohë, vijnë raportet se Andrea Pirlo ka thënë "PO" Juventusit dhe është në gjendje për të kaluar në Torino në fund të sezonit.
/JUVENEWS.TK/