21 mars 2011

Blackburn në gjurmët e Bonucci

Sipas mediave angleze, Blackburn është duke kërkuar përforëcime në mbrojtje për sezonin e ardhshëm. Në vecanti kërkohet një mbrojtës dhe drejtuesit e rovers janë drejtuar tek Juventus.

Pëlqehet qendërmbrojtësi bardhezi Leonardo Bonucci (24), protagonist i një sezoni me ulje dhe ngritje. Për të Blackburn është i gatshëm të ofrojë afërsisht 15 milion euro, shumë me të cilën u ble nga Juventus. Fjala e fundit i përket Zonjës së Vjetër. /fcjuventus-news/