10 mars 2011

Bergonzi do të drejtoj ndeshjen Cesena - Juventus

Mauro Bergonzi nga Genoa do ta drejtoj ndeshjen e së shtunes Cesena - Juventus..

Bergonzi do t`ju referoj Biankonerëve për herë të tretë këtë stinorë. Ndeshja e par isht kundër Udineses në udhëtim ku Juventus shenoj fitore, kurse ndeshja e dytë ishte kundër Chievos në barazim 1-1.

Në total Bergonzi ka referuar në 9 ndeshjet e Juventusit ku kemi arritur 6 fitore, kemi barazuar në një ndeshje dhe kemi pësuar dy disfata.

Bergonzi do të ndihmohet nga Eleniti Di Libertadore dhe Luca Maggiani kurse referi i katërt është Daniele Orsato..
/JUVENEWS.TK/