11 mars 2011

Bastos pran transferimit në Juventus

Edhe pse vitin e kaluar thuhet se Bastos do të transferohet në Juventus, kjo nuk ndodhi. Mirpo, Juventus nuk është ndalur dhe tashmë transferimi është i mundur.

"La Gazzetta dello Sport" - Bënë të ditur se futbollisti i Lionit, i cili mundet të luaj edhe si mesfushor i krahut të majt po ashtu edhe si mbrojtës, është shumë afër kalimit në Juventus. Ata bëjnë të ditur se Marotta ka vendosur kontakte me menagjerin e futbollistit si dhe mardhënjet Lion - Juventus janë shumë të mira që do të thotë se marveshja është pran realizimit.
/JUVENEWS.TK/