03 mars 2011

Bastos edhe më afer Juventus-it

Siç e kemi bërë medije edhe më heret, Juventus është i interesuar për Michel Bostos, mirpo TuttoSport bënë të ditur se bisedimet Juventus - Lion kanë filluar.

TuttoSport na informon se bisedimet ndërmjet kryesis Biankonere dhe presidetnit të Lionit, Jean Michel Aulasa kanë filluar nën udhëheqjen e Oscar Damini, një analist i futbollit të Belgjikës dhe futbollit Francez, po ashtu edhe ish futbollisti Biankoner i viteve 70-ta.

Bëhet e ditur se Lioni dhe agjenti janë të gatshëm ta realizojn këtë transfer që kap shifren pre 15 milion euro.

Është e mundur që bisedimet të realizohen për një afat shumë më të shkurtë, që do të kuptohet se Bastos nga qershori do të kaloj në Torino, përta veshur fanellen Bardh e Zi.
/JUVENEWS.TK/