14 mars 2011

Bastos e Pirlo pranë Juventusit?

Sipas raporteve të La Gazzetta dello Sport, Juventus është shumë afër shërbimeve të Brazilianit Michel Baston.

Bastos është futbollist i Lyon dhe skuadra nga Torino Juventus vazhdimisht ka kërkuar mesfushorin 27 vjeçar dhe si duket tani ai është shumë afer nënshkrimit më zonjën e vjetër.

Veç Bastsoit, në këto raporte , thuhet se Juventus është afër marrëveshjes edhe me mesfushorin e Milanit , Andrea Pirlo të cilit kontrata më Milan i skadon në fund të sezonit.
/JUVENEWS.TK/