11 mars 2011

Barzahli i gatshëm për Cesenen

Andrea Barzagli, dje ka ndërpre seancen stërvitorë për shkak të një lëndimi, mirpo pas ndërhyrjes mjekësore është bërë me dije se flitet për një lëndim të let dhe do të jetë i gatshëm për takimin kundër Cezenes i cili zhvillohet nesër me fillim nga 20:45.

Del Neri ka bërë të ditur listën e futbollistëve të ftuar për këtë ndeshje, ndër ta gjindet edhe emri i Andrea Barzaglit, që do të thotë se është i gatshëm dhe nuk ka të bëjë me një lëndim serjoz.

Kjo është e rëndësishme për Juventusin pasi që Barzagli është njëri ndër mbrojtësit më të mirë të Juventusit.
/JUVENEWS.TK/