10 mars 2011

Barzagli u largua nga stërvitja për shkak të lëndimit

Në stërvitjen e sotit, Andrea Barzagli ka njerë dhimbje në muskulin dhe ka lëshuar stërvitjen dhe pritet ti nënshtrohet një egzaminimi mjekësorë për ta kuptuar se sa është i rëndësishëm lëndimi.

Pas ati egzaminimi pritet që mjekët të dalin dhe të na informojn mbi gjendjen shëndetsore të Barzaglit.

Gjithçka ka ndodhur deri sa në Vinovo ishin Agnielli dhe Elkan, të cilët ishin të pranishën në drekën e organizuar nga skuadra.
/JUVENEWS.TK/