09 mars 2011

Arsen Venger në Juventus?


Njeriu që është qe 15 vite një ikon e Arsenalit mund të largohet nga skuadra Londines.

Siç bëjnë të ditur mediat ne Angli, 61-vjeçari trejneri aktual i arsenalit është njëri nga kandidatët kryesor për ta zavendësuar Luigi Del Nerin në pankinen e Juventusit.

Wenger në Arsenal kishte arritur në vitin 1996, dhe për 15 vite ka sjellur shumë futbollist cilsorë. Fracezi ka kontrat me "TOP GJINJËT" deri në fund të 2014, mirpo nëse këtë stinor nuk do të fitojë as një trofe nuk është e pa mundur të mos shikojë të gjejë ndonjë punë tjetër.

Arsenali këtë stinor ka humbur finalen e Ligës Anglese nga Birmingen, kurse Barcelona e eliminoj edhe nga Champions League. Në Premier League gjinden në vendin e dytë mirpo janë në garë në trofeun FA CUP, ku të shtunen do të takohen me Manchester United.
/JUVENEWS.TK/