04 mars 2011

Aquilani ne pankine,ose ne tribune

Aquilani është ftuar, por siç njofton "Sky Sport" dhe sic tha Del Neri, nesër do vendoset a do jetë ne pankinë apo në tribunë.

Traore pritet të jetë në krahun e majtë, me rikthimin e Chiellinit në qendër dhe Bonuccin në pankinë.

Formacioni i Mundshëm:

Buffon
Sorensen, Barzagli, Chiellini, Traore
Krasic, Melo, Marchisio, Martinez
Toni/Iaquinta, Matri.

/JUVENEWS.TK/