18 mars 2011

Anastasi: Matri+Quaglia? më i mirë Benzema

Ish futbollisti i Juventusit, Pietro Anastasi ka deklaruar se Benzema do të ishte një sulmues i përkryer për Juventusin.

Ai për "RADIO POWER STATION", u përgjigjur disa pyetjeve me disa përgjigjje interesante.

Nëse Juventus në fund të stinorit do të blente Matrin dhe Quagliarellan për një shifer prej 30 milionëve, a do të sillshe ti ndonjë sulmues të klasit botror si Dzeko ose Benzema, dhe a do ti kishi rikthyer Matrin dhe Quagliarellen në skuadrat e tyre?

Nëse dëshironi ta ndërtoni një skuader kampione, unë do të investoja në një sulmues të klasit botëror e ata janë Dzeko dhe Benzema.

Po të ishte Juventusi në kohën tënde dhe të dilte Buffon i buzëqeshur siç e bëri pas disfatës kundër Milanos, çka do të ndodhte si dhe si do të reagonte kryesia?

Në kohen time ato gjëra që ndodhen në disfatës kundër Milanos nuk do të përsëriten, po ashtu kryesia nën urdhërat e Bonipertit nuk do të ndihet mirë.

Pietro Anastasi ka luajtur për Juventusin nga 1968-1976, dhe ka shenuar 78 gola në 205 ndeshje, dhe është quajtur si "Pele i Bardh".
/JUVENEWS.TK/