10 mars 2011

Agnelli dhe Elkann në Vinovo

Juventus është në një gjendje të vështir kurse sot në Vinovo ishin dysja Andrea Agnelli dhe John Elkann, për t`ju dhuruar kurajo futbollistëve pran ndeshes kundër Cesenes.

Elkann ka diskutuar me disa futbollist si Krasic e De Ceglie po ashtu ka shfrytëzuar mundësin të luajn basket me Del Pieron dhe Krasic
/JUVENEWS.TK/