09 shkurt 2011

Pastore: Juve Po, pse Jo ?

Javier Pastore është njëri nga talentët më të mdhenjë të Europes. E kërkojn të gjitha skuadrat, prej tyre edhe dyshja e madhe Barça - Real Madrid.

Ai në një deklarat i ka gëzuar shumë sipatizuesit Biankoner.

"Ajo që unë jam duke kërkuar është një skuader ku unë do të jetë protagonist, dhe ku mund të kem një rol të rëndësishëm.

Real dhe Barcelona ?

Do të përfitoja shumë, por do të ishte e vështirë që të fitoj një pozit startuese në ato skuadra.

Juventus?

Pse Jo, familja ime është nga volvera, një vend afër Torino. Në Cordobio ku jamë lindur unë, ka shumë njerz që janë Korjenim nga regjioni i Piamontes.

Për cilen skuader do të sipatizosh të Diellen?

Në Inter kamë shumë miqë, por nuk do të më vinte keq që të fitonte Juventusi, është një skuadër që ka bërë ndryshime të mëdha dhe po rindërtohet - Deklaroj Pastore *
LAJMENEWS - GRANDEJUVE*