10 dhjetor 2010

Juventus - Lazio, do të drejtohet nga Tagliavento

Në ndeshjen mes Juventus dhe Lazio që luhet të dielën, arbitër kryesor do të jetë Paolo Tagliavento.
Tagliavento do të mbështetet nga asistentët Nicola Andrea Nicoletti, dhe Roberto Romagnoli. Njeriu i katërt do të jetë Mauro Bergonzi. /Juventus-Fans/