12 nëntor 2010

Totti kërkon fitore ndaj Juves

Francesco Totti është duke u përgatitur për sfidën derbi të së shtunës ndaj Juventusit, në kohën kur Roma po përjeton ringjalljen nga kriza.

“Fitorja ndaj Fiorentinës na lejon që të bëjmë një hap para në kampionat dhe t’u afrohemi pozitave të larta. Sidoqoftë, ne nuk duhet të gëzohemi dhe aq me suksesin e arritur së fundmi”.

“Tani mendojmë për Juventusin, një ndeshje fundamentale për sezonin tonë”, ka thënë Totti për Il Corriere dello Sport.