13 nëntor 2010

Marchisio: Dua të qëndroj përgjithmonë Juventusit

Claudio Marchisio, edhe pse ende nuk ka nënshkruar kontratë të re, është zotuar se do të mbetet përgjithmonë te Juventusi.

“Jam i kënaqur që jam lidhur me këtë klub për shumë vite dhe nuk ka nguti për rinovim. Është gabimi im që ne kemi biseduar ca si shumë për këtë gjatë verës. Tash pres ta diskutoj me qetësi në fund të sezonit, duke qenë i vetëdijshëm se Juventusi beson në mua dhe se dua të qëndroj te Juve përgjithmonë”.

“E kam shkarkuar agjentin, por nuk ka fyerje. Në fakt do të doja ta falënderoj atë përsëri që më ka ndihmuar të zhvillohem dhe të kuptoj shumë gjëra në këtë botë”, ka thënë Marchisio.