12 nëntor 2010

Del Neri - Barazimi me Brescia ishte rezultat real..

Me nje gole te mire te Diamantit, Bresha ka arritur nje pike dhe nuk e ka lejuar Juventusin qe nga Rigamonti te rikthehet me tri pike, mirpo Luigi Del Neri ishte i knaqur edhe me nje pike te fituar..

Vetem me pak kujdes dhe fat ne do te shenonim fitore, kemi shenuar gole pas nje harkimi nga krahu, nga ana tjeter Diamanti ka shenuar nje gol te mire.. Barazimi eshte rezultat real nga ky taki, ku te dy skuadrat kishin shansat e tyre perta fituar ke te takim..

Kemi 4 pike me pake se udheheqsi momental i tabeles, mirpo tasht nuk duhet ta shikojm Tabelen por te shikojm se si ta rregullojm lojen tone, tash duhet te mendojm dhe te punojm per takimin me Romen, per takimin me Romen nuk do te llogarisim ne Moten i cili eshte i suspenduar dhe me duhet ta gjeje nje alternativ tjeter, ku besoj qe ka futbollis te cilet munden te luaj ne at pozicion - Ka deklaruar Del Neri...